Татуиране с Картридж Игли | 6 Съвета

Татуиране с Картридж Игли | 6 Съвета

Ако тепърва започвате, може да нямате много опит с картридж иглите. Предлагат се в много различни размери и конфигурации. Независимо коя марка изберете, висококачествените игли са от съществено значение за създаването на висококачествени татуировки. Ето шест съвета за избор на правилната картридж игла и конфигурация.

cartridge-tattooing

Проверете качеството на иглата

Има много различни производители на катртриджи, които произвеждат подобни конфигурации на игли. Както всяко друго нещо, ще има леки вариации в продуктите в зависимост от марката.

Проверете иглата и се уверете, че се заключва здраво във вашата машина за татуиране. Изберете конфигурация, която ви е удобно да използвате. Можете да разчитате на ProLine Cartridge за широка гама първокласни продукти и висококачествени картриджи.

 

Проверете иглата за стабилност

Когато получите нова партида картриджи с игла, можете да проверите стабилността, като размърдате гърба на иглата. Висококачествените картриджи от ProLine Cartridge ще останат на място за по-малко пръски с мастило и повече контрол по време на татуиране.

Плътно поставената игла също ще намали тракането за по-тихо нанасяне на татуировка.

Разгледайте върха на иглата

В зависимост от марката, върхът на картрижда, който заобикаля иглата, може да има малко по-различна форма. Разбира се, можете да избирате между отворени или затворени накрайници, но може да има и вариации в дебелината и дизайна.

С течение на времето може да развиете предпочитание към стила на върха, който използвате с различни конфигурации на иглата. Проверете, за да сте сигурни, че ви е удобно да татуирате с този конкретен връх.

 

Проверете за мембрана

Мембраните предотвратяват обратното връщане на мастило и кръв в дръжката на вашата машина за татуиране и причиняване на кръстосано замърсяване. Това прави много по-лесно стерилизирането между татуировките.

Проверете, за да сте сигурни, че купувате картриджи с мембрана, която наистина работи. Предимството от използването на картриджи с игли ProLine Cartridge е, че мембранната система предотвратява изтичането на мастилото по тръбата в ръката ви, което поддържа вашата машина за татуиране чиста.

Мембраните могат също така да втвърдят вашата конфигурация за по-малко вибрации и повишена стабилност, докато работите.

pro-line-premium-cartridges-box

Проучете всяка игла в кутията

Ако опитвате нова марка за първи път, не забравяйте да проверите всяка игла, преди да започнете да татуирате. Понякога новите продукти ще имат несъответствия в една и съща опаковка игли. Проучете всяка игла, която отворите, за да се уверите, че не е дефектна.

Можете да разчитате на лидери в индустрията като ProLine Cartridge да ви предоставят висококачествени и последователни картриджи.

 

Измерете цената спрямо качеството

Има безброй марки, които произвеждат картриджи за игли на различни ценови бази. Цената не винаги отговаря на качеството. Можете да намерите превъзходни игли на достъпна цена в ProLine Cartridge

 

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.