Доставка и плащане на поръчките

Обща Информация

Всички поръчки, направени на сайта на ProLine се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. В момента щом поръчката ви бъде обработена от наш сътрудник ще получите имейл с информация за проследяването й. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерски фирми Еконт и Speedy. Срокът за доставка е 1-3 работни дни. Цената на доставка до офис на куриерска фирма Еконт или куриерска фирма Speedy е за сметка на клиента за цяла България.

ProLine си запазва правото да изпрати вашата поръчка с друг доставчик, за да гарантира, че пакетът ще пристигне при вас в рамките на избрания от вас период от време. Изпращаме само с международно признати компании – UPS, DHL, Canada Post и FedEx и винаги ще издаваме вашия номер за проследяване при всички налични опции.

Доставка по целия свят: Използваме UPS, DHL, Canada Post и FedEx за всички пакети.

Вътрешна доставка: Изпращаме повечето поръчки чрез куриерска Еконт или Спиди.

Международна доставка: използваме UPS, DHL и FedEx за международни поръчки. Вашата поръчка обикновено ще пристигне в рамките на 3-7 работни дни след изпращане, в зависимост от вашето местоположение.

 

Информация за проследяване

В момента щом поръчката ви бъде предадена на куриер, ще получите информация за проследяването й на вашия имейл. Моля, имайте предвид че при някои куриери, активацията на линкът за проследяване може да се забави до 48 часа.

 

Международни Доставки, Мита & Други Такси

Международни доставки са възможни до над 20 държави на територията на ЕС, САЩ и Канада. Ако вследствие международна доставка ви се наложи да платите каквито и да е такси върху пратката (мита и др.), вие (КУПУВАЧЪТ) сте напълно отговорни за тях. Ние (ProLine  в качеството си на ПРОДАВАЧ) не сме отговорни за заплащането на мита или други такси върху пратките, и не можем да им влияем по никакъв начин или да калкулираме времето, нужно за освобождаване на пратка от митниците.

 

Проблеми с поръчка

При изпращане на поръчка през сайта на ProLine, моля внимателно преглеждайте всички данни, нужни за успешна доставка – вашите пълни имена, данни за контакт и адрес за доставка. В момента щом пратката ви бъде предадена на куриерската компания, ние нямаме възможността да я пренасочим към друг адрес. Ако срещнете каквито и да е проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма на официалния ни сайт.

 

Връщане

ProLine не приема връщане на използвани или отворени артикули. За да разберете дали отговаряте на условията за връщане или частично възстановяване на средства, моля, свържете се с нас чрез формата за контакт.

 

Време за доставка 

ProLine се стреми да обработва поръчки възможно най-бързо, в рамките на 1-3 работни дни за вътрешни поръчки и 3-7 дни за международни поръчки. Поръчки, получени преди 14:30, обикновено се изпращат същия ден. Поръчки, получени след 14:30, обикновено се изпращат на следващия работен ден. Моля, обърнете внимание, че времето за доставка подлежи на промяна при необичайни обстоятелства.

Показваме само ПРОГНОЗНО време за доставка по време на процеса на вашата поръчка. Моля, имайте предвид, че датите подлежат на промяна и винаги предвиждайте допълнително време за доставка. Добра практика е да проверите номера си за проследяване, след като получите потвърждение за пратка за актуализирана дата на доставка. ProLine не носи отговорност, ако датата или часът за доставка на поръчката ви бъдат променени от куриера, след като тя напусне нашите помещения.